Στο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής υπάρχουν παιχνίδια που μνας προκαλούν στοιχηματικά, και όπως πάντα θα επιλέξουμε τα δύσκολα ματς, καθώς οι έδρες σε παιχνίδια με τα φαβορί δεν προσφέρονται καθώς οι αποδόσεις είναι μικρές.
Αδιάφορες σε γενικές γραμμές. Όπως τα ματς του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Αντίθετα βάση ονομάτων και ιστορίας το Παναθηναϊκός - Κέρκυρα είναι ξεκάθαρος άσσος, αλλά με την κατάσταση του Παναθηναϊκού δεν αποκλείεται τίποτε.
Οι επιλογές μου έχουν υψηλό ρίσκο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1

Κάποια στιγμή πρέπει να κερδίσουν και οι γηπεδούχοι, που δεν είναι κακή ομάδα, ενώ ο Λεβαδειακός που έρχεται ανεβασμένος μετά την νίκη επι του Παναθηναικού, χάνει μέρος της δυναμικής του

ΑΕΛ- ΑΕΚ 2

Ξεκάθαρη νίκη για την ομάδα του Χιμένεθ. Οτι και να λέει ο Κούγιας που δεν θέλει τον Ισπανό τεχνικό  ούτε στις κερκίδες, η ομάδα του δεν μπορεί να κερδίσει την ΑΕΚ. Θα είναι έκπληξη πρώτου μεγέθους αν χάσει έστω και βαθμό. Καλύτερη ομάδα πολύ άπλα, με καλύτερους ποδοσφαιριστές. Καμμία συζήτηση.

ΛΑΜΙΑ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  Χ

Ο εκπληκτικός Αστέρας του Παντελίδη μπορεί με άνεση να περάσει από την Λαμία, η οποία είναι μια ομάδα πολύ κλειστή αμυντικά, δεν ανοίγεται και προσέχει κυρίως το να μην δεχθεί γκολ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλυτερους ποδοσφαιριστές, οι γηπεδούχοι θα τα παίξουν όλα για να μην χάσουν, και θα μεινουν προσηλωμένοι σε αυτο το σκοπό. Η ισοπαλία φανταζει ως το επικρατέστερο σημείο.



ΣΣ1
Το παιχνίδι ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- Ατρόμητος είναι δύσκολο στοιχηματικα. Ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Θεωρώ πώς επικρατέστερα σημεία είναι το 1χ.