[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

ΠΑΟΚ ΒΟΛΕΙ: Ο χρόνος πιέζει και οι αποφάσεις επείγουν

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής την προετοιμασία του για το σημερινό αγώνα με την Παναχαΐκή, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 19.00 στο paok sports arena. Κρίσεις για το ματς δεν μπορεί να γίνουν καθώς υπάρχει μια χαώδης απόσταση ανάμεσα στις δυο ομάδες, όσον αφορά την αγωνιστική τους δύναμη, αλλά και το ρόστερ τους.
Στο αποψινό ματς δεν θα παίξουν οι Σαφράνοβιτς και Σακόγλου, καθώς ο Ριτσι θελει να ξεκουράσει τον Σαφράνοβιτς, ενώ ο Σακόγλου είναι σε περίοδο αποθεραπείας. Όμως το μεταγραφικό εξακολουθεί και πονοκεφαλιάζει, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμη ο εκλεκτός για το κέντρο. Αν δεν βρεθεί αυτό που ψάχνει ο ΠΑΟΚ, τότε θα παραμείνει ο Γκιόν, ο οποίος επιθετικά είναι εκρηκτικός. Θεωρείται πάντως βέβαιο πώς μετά το αποψινό ματς θα υπάρξει συζήτηση και οριστικές αποφάσεις για το πως θα διαβεί ο ΠΑΟΚ στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Διαιτητές της σημερινής συνάντησης είναι οι Δανιηλίδου, Αβραμιδης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]