[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Υποψήφιος για τη Διοικητική Επιτροπή της ΚΕΕΕ ο Πρόεδρος του ΕΒΕΘ, Γιάννης ΜασούτηςΓια την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για τη νέα Διοίκηση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ, Γιάννης Μασούτης. Όπως είπε ο κ. Μασούτης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ του ΕΒΕΘ, θα διεκδικήσει μία θέση στη Διοικητική Επιτροπή της ΚΕΕΕ, στις εκλογές που θα διεξαχθούν το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου, με στόχο να συμβάλει στην προώθηση λύσεων για τα προβλήματα που απασχολούν όλον τον επιχειρηματικό κόσμο.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα του Επιμελητηρίου αλλά και το παρεμπόριο που πλέον –όπως τονίστηκε- έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, οδηγώντας σε ασφυξία και απόγνωση τον εμπορικό κόσμο της Θεσσαλονίκης. Το ΕΒΕΘ, σύμφωνα με τον κ. Μασούτη, παρακολουθεί στενά το συγκεκριμένο πρόβλημα και θα πιέσει τους αρμόδιους φορείς αφενός για την αυστηροποίηση του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου, αφετέρου για την εντατικοποίηση των ελέγχων, ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο του λαθρεμπορίου σε όλο το φάσμα του.
Ακολούθησε ο καθιερωμένος Αγιασμός για το Νέο Έτος και η κοπή της πίτας, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη ΜΕ Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλίδου και μελών του σημερινού αλλά και του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου. Για την ιστορία, το «φλουρί» κέρδισε ο κ. Χρήστος Μουφτόγλου, μέλος του ΔΣ του προηγούμενης διοίκησης του Επιμελητηρίου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]