Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστες της ΑΕΚ, μετά το ρεπό που τους είχε δώσει ο Χιμένεθ.
Ακολουθεί μια σειρά δύσκολων αγώνων σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη και ο Χιμένεθ θέλει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του.
Πολλές φορές τη φετινή σεζόν ο Μανόλο Χιμένεθ έχει κληθεί να διαχειριστεί το ρόστερ της ΑΕΚ ανάλογα με τις ανάγκες και τα προβλήματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η ΑΕΚ μπαίνει ουσιαστικά από αυτή την εβδομάδα στα… βαθιά του β’ μισού της σεζόν, αφού αυξάνονται οι υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, με τον προπονητή να περιμένει όλους τους παίκτες έτοιμους ανά πάσα στιγμή να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. 
Μάλιστα, ο Χιμένεθ αναμένεται στις επόμενες προπονήσεις να το εξηγήσει αυτό σε όλη την ομάδα, με ομιλία θέλοντας να ανεβάσει τον εγωισμό των παικτών του, καθώς όπως έχουμε ήδη τονίσει τους έχει ανάγκη όλους.
Τέλος από ένα διάστρεμμα υποφέρει ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το επόμενο παιχνίδι στην έδρα της ΑΕΛ για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Τη Δευτέρα ο διεθνής άσος έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και η εκτίμηση ήταν πως θα προλάβει να επιστρέψει στις προπονήσεις σε δύο ή τρεις ημέρες, έτσι αναμένεται σήμερα να δοκιμάσει να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του. Ο Μανόλο Χιμένεθ θα αποφασίσει  σήμερα αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Έλληνα φορ, ενώ θα διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι