Στο γήπεδο επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για να ξεκινήσουν επί της ουσίας την προετοιμασία τους για τον επόμενο αγώνα που είναι με την Λάρισα, εκτός έδρας. Χθες Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Χιμένεθ είχαν ρεπό και το ερωτηματικό στην σημερινή προπόνηση είναι αν θα είναι έτοιμος ο Μπακασέτας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας.
Στο μεταξύ με μια ανάρτηση του Αντρέ Σιμόες δείχνει πολλά σχετικά με την επιθυμία και το μέλλον του στην ΑΕΚ και την Ελλάδα. Ο Σιμόες ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ένωσης και έγραψε: «Εδώ θα μείνω! Αγαπώ τη ζωή μου». Στο μεταξύ με γοργούς ρυθμούς φεύγουν τα εισιτήρια για το ματς την Ντιναμό Κιέβου. Ήδη έχουν πωληθεί πάνω από 7.000 εισιτήρια, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος της ΑΕΚ.
Το νεότερο είναι πως η ΑΕΚ βγάζει στην κυκλοφορία και τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα της με τη Λαμία (27/1). Με αφορμή λοιπόν το άνοιγμα των εκδοτηρίων για την προπώληση του αγώνα με τη Λαμία (από τις 23/1 έως και 27/1) η ΑΕΚ ανοίγει εκδοτήριο και θα διαθέτει και από εισιτήρια για την Ντιναμό για μερικές ημέρες.