Στην χειρότερη ποδοσφαιρική κατάσταση της φετινής χρονιάς βρίσκεται ο Παναθηναϊκό, κυρίως μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό. Τα όσα ακολούθησαν και με την παρουσία του Ουζουνιδη στην συνέντευξη τύπου δείχνουν το κλίμα που επικρατεί. Ο Ελληνας τεχνικός κατσάδιασε την ομάδα του, αλλά και ο ίδιος γνωρίζει πώς δεν μπορεί να αλλάξει και πολλά με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.
 Όπως πάντως προέκυψε από διαρροές, δυο μέρες μετά τον αγώνα της Βοιωτίας, ο Ουζουνίδης σταμάτησε το πούλμαν στην εθνική οδό, και τα «έχωσε» στους παίκτες του για 15 λεπτά μιλώντας σε πολύ σκληρή γλώσσα, αναφέροντας αρκετές φορές τη λέξη «ξεφτίλα», αναφερόμενος στην εικόνα της ομάδας και την ήττα από τον Λεβαδειακό.
Στο μεταξύ να βρει λύση πριν εκδοθεί η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ τη Δευτέρα θέλει ο Παναθηναϊκός, όσον αφορά τον Νίκλας Χουλτ. Ο Παναθηναϊκός έχει στα χέρια του πρόταση της Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις πως δεν θα πρέπει να δοθεί ο παίκτης στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη. 
Έτσι, έχουν τονίσει στους Άγγλους ότι απορρίπτουν τις 300 χιλιάδες ευρώ, ζητάνε περισσότερα χρήματα και είναι δεδομένο ότι αυτή θα είναι η τελευταία επιλογή. Την ίδια στιγμή δεν αποκλείεται να επανέλθει η Άντερλεχτ που δεδομένα παρακολουθεί τον Σουηδό μπακ, ενώ είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κι άλλοι υποψήφιοι.