Πέντε προσφυγές έχουν οριστεί για την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, μετά τις αναβολές που πέτυχε ο Παναθηναϊκός, που θέλει μέχρι τότε να έχει ρυθμίσει τις υποθέσεις.
O Παναθηναϊκός κέρδισε την αναβολή στην εκδίκαση της προσφυγής του Στάθη Ταυλαρίδη, καθώς το αίτημα του έγινε δεκτό από την έδρα, παρά τις αντιδράσεις του νομικού εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή. Βέβαια το ίδιο συνέβη και με τον Ράσμους Τελάντερ .
Οι δύο προσφυγές θα εκδικαστούν την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου. Για την ίδια ημερομηνία ορίστηκαν οι υποθέσεις των Σεμπαστιάν Λέτο, Χοσέ Τοτσέ και Μάικλ Εσιέν, που είχαν αναβληθεί την Τετάρτη 10 Ιανουαριου.
Πλέον, είναι ξεκάθαρο ότι η συγκεκριμένη μέρα αποκτά μεγάλη σημασία για τον Παναθηναϊκό, αφού είναι αμφίβολο εάν θα επιτύχει νέες αναβολές.
Ο στόχος της διοίκησης είναι μέχρι τότε να εισπράξει χρήματα από τις πωλήσεις, να εξοφλήσει ένα μέρος των οφειλομένων και να προτείνει νέους διακανονισμούς στους ποδοσφαιριστές. Η ΠΑΕ επιθυμεί ρυθμίσεις με μικρότερες δόσεις και μακροχρόνιο ορίζοντα αποπληρωμής, ώστε να ανταποκρίνεται κάθε μήνα με βάση τα έσοδα της.
Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός απολογήθηκε με υπόμνημα στη FIFA, για τις προσφυγές των Κιέβο Βερόνα και Αμβούργου, για οφειλές από το δανεισμό του Εμποκού και την πώληση του Μπεργκ. Κατόπιν επικοινωνίας της διοίκησης με αξιωματούχους της παγκόσμιας ομοσπονδίας, διευκρινίστηκε ότι δεν είναι απαραίτητο να μεταβεί στη Ζυρίχη εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού. Η αίσθηση που έχουν στην ΠΑΕ είναι ότι θα έχουν την ανοχή της FIFA τουλάχιστον μέχρι την 1η Μαρτίου.
* Στο μεταξύ η Εστουντιάντες θέλει να πάρει δανεικό τον Τσάβες και προτίθεται να καλύψει το συμβόλαιο του, καταβάλλοντας και ένα μικρό ενοίκιο. Όμως, δεν σκοπεύει να διαπραγματευτεί την απόκτηση του, τουλάχιστον προς το παρόν.