Επαγγελματική νίκη του Άρη στο Αλκαζάρ, επί του Απόλλωνα Λάρισας. Χρειάστηκε να παίξει καλά μόνον για ένα ημίχρονο για να πάρει άλλη μία νίκη στην προσπάθειά του να επιστρέψει εκεί που ανήκει: Στη Super League.


Το γκολ που άνοιξε το δρόμο για το τρίποντο πέτυχε ο Μάρκος Ντούνης με πλασέ έπειτα από εξαιρετική πάσα του Ιντζόγλου, με την ομάδα του Σπανού να πετυχαίνει έτσι την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της κρατώντας παράλληλα για τέταρτο διαδοχικό αγώνα το μηδέν στην άμυνα. Στο δεύτερο μέρος ο Αρης δεν ήταν καλός, απειλήθηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας όμως στο 89΄ο Διαμαντόπουλος με ένα δυνατό ευθύβολο αριστερό σουτ πέτυχε το 0-2.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυρίας (87΄Χαραλαμπόπουλος), Καρακατσάνης, Σουλίδης (33΄Συράκος), Χατζής, Ιβανίδης (61΄Κανούλας)

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (81΄Πλατέλλας), Ντούνης (91΄Μαραγκός), Μιλούνοβιτς (61΄Παυλίδης), Διαμαντόπουλος