Κανένας πανικός αλλά προβληματισμός στον ΠΑΟΚ για την εμφάνιση της ομάδας, στο ματς κόντρα στον Ηρακλή στην Μίκρα. Η ήττα αυτή θα πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους, καθώς χωρίς πάθος και ψυχή δεν κερδίζετε κανένα ματς. Και ο Δικέφαλος” στο παιχνίδι αυτό δεν είχε πάθος και ψυχή. Ο Ντανιέλε Ριτσι ηρέμησε την κατάσταση στα αποδυτήρια και πλέον το ματς με την Κηφισιά την Κυριακή είναι κρίσιμο. Σε αυτό το παιχνίδι θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση ο Γκιόν, ο οποίος θα αποχωρήσει και ο οποίος μάλιστα ήταν από τους καλύτερους στον επιθετικό τομέα. Φυσικά σε ένα ακόμη ματς ο προπονητής του ΠΑΟΚ κατέβασε την ομάδα με πολλές αλλαγές , καθώς δεν έχει ακόμη αποκτηθεί ένας διαγώνιος κλάσης που θα δώσει δυναμική στην ομάδα. Ο Βούλγαρος Ουσίκοφ δοκιμάστηκε χθες από τον Ρίστι, στην προπόνηση και πλέον απομένει το τυπικό μέρος για να μπει σε ρυθμούς ομάδας ο αθλητής.

Τι γινεται με Λή

Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο κοντά στον ΠΑΟΚ έρχεται ο Αμερικανός κεντρικός Λή. Ο παίκτης ήθελε να έρθει, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν στις λίστες τους και άλλους κεντρικούς κυρίως από Ιταλία, αλλά φαίνεται να προτιμάται ο Λή, ο οποίος και γνωρίζει τον ΠΑΟΚ και την ομάδα. Πληροφορίες αναφέρουν πώς την επόμενη εβδομάδα ο Λή θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Καμία ανησυχία για Κουμεντάκη


Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης ο οποίος είχε μια μέτρια απόδοση στο ματς της Τετάρτης , αποκτήθηκε για συγκριμένους λόγους. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν καθώς όσο περνάει ο καιρός τόσο ο Ελληνας διεθνής θα ανεβάζει την απόδοση του. Κάτι για το οποίο είναι απόλυτα βέβαιος ο Ντανιέλε Ρίτσι.

Οργή στον ΠΑΟΚ για Γεωργιάδη


Στο μεταξύ πολλά παράπονα για μια ακόμη φορά έχουν στον ΠΑΟΚ για τον πρώτο διαιτητή της συνάντησης Γεωργιάδη, ο οποίος δεν τήρησε ως όφειλε τους κανονισμούς, τόσο στις δεύτερες μπάλες που έπεφταν εντός του αγωνιστικού χώρου οσο και στις προκλήσεις που δεχόταν οι αθλητές του ΠΑΟΚ. Αποκορύφωμα η κόκκινη στον Βαλκίερς, η οποία ηταν εντελώς άδικη. Κάτι που εξόργισε και τον πρόεδρο του ΤΑΠ Αντώνη Τσαλόπουλο.