[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τρεις ευρωβουλευτές θα μιλήσουν για την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας


Η ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα είναι το αντικείμενο εκδήλωσης που συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας.

H εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 στις 7 το απόγευμα και θα φιλοξενηθεί στο Αμφιθέατρο Τελετών του Ιδρύματος.

Στην εκδήλωση με τίτλο «Προοπτικές Ανάπτυξης της Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης» θα μιλήσουν οι ευρωβουλευτές Μαρία Σπυράκη, μέλος της Κoιvoβoυλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Χριστιαvoδημoκράτες), Εύα Καϊλή, μέλος της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και Κωνσταντίνος Χρυσόγονος, μέλος της Συνομοσπονδιακής Ομάδας της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς/Αριστερά των Πρασίνων των Βορείων Χωρών.

Η εκδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο των 60 χρόνων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αλλά και του συμφώνου συνεργασίας του Πανεπιστημίου με το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, που υπεγράφη τον περασμένο Μάιο μεταξύ του Πρύτανη του Ιδρύματος, καθηγητή Αχιλλέα Ζαπράνη και του Προέδρου του ΠΤΚΜ/ΟΕΕ, Νικόλαου Αντωνάκη.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]