[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μαρίνος Ουζουνίδης: " Ο Ιανουάριος ειναι κρισημος για εμας"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε ότι το μέλλον του Παναθηναϊκού κρίνεται μέσα στον Ιανουάριο. Μεταξύ των άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε στην NOVA δήλωσε: «Περιμέουνε το 2018 πάρα πολύ δύσκολο. Ξεκινήσαμε καλά το 2017, με λίγα προβλήματα αλλά όσο περνούσε μεγάλωναν. Χρειάζεται ηρεμία, υπομονή, μεγάλη προσπάθεια από όσους είμαστε στην ομάδα, αλλά και ο κόσμος πρέπει να μας βοηθήσει. Να βλέπουμε την πραγματικότητα, όχι ό,τι θα θέλαμε αλλά ό,τι έχουμε. Θα είναι μία δύσκολη χρονιά, αλλά μπορεί να είναι αρχή για κάτι καλύτερο. Ελπίζω να βρεθεί μία λύση στα προβλήματα γιατί όταν έχεις μία αρρώστια πρέπει να πάρεις και την αντιβίωσή σου. το χρειαζόμαστε αυτό». Οσον αφορα την διακοπή του πρωταθλήματος ειπε: «Λίγο πολύ ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα, έφυγαν κάποιοι παίκτες. Είναι λογικό ότι θα έχουμε και άλλες αποχωρήσεις, αλλά αυτοί που είναι εδώ δουλεύουν καλά και προσπαθούν. Πρέπει να φτιάξουμε μία νέα ομάδα. Μέχρι τώρα Φτιάχναμε κάθε εβδομάδα διαφορετική ομάδα. Ελπίζω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για να δούμε ποιοι θα μείνουν και να δουλέψουμε με ησυχία, γιατί αυτό που τραβήξαμε τους τελευταίους μήνες δενήταν εύκολο. Κοιτούσα να φτιάξω ομάδα μέσα από τα προβλήματα και δεν ήταν εύκολο να παρουσιάσω καλή εικόνα. Γι' αυτό σε άλλα ματς ήμασταν καλοί και σε άλλα κακοί. Το να δουλεύεις με διαφορετική ομάδα κάθε φορά δεν είναι εύκολο.

Η αλήθεια είναι ότι με τις αποχωρήσεις θα πρέπει να ξαναφτιάξεις ένα νέο γκρουπ με πολύ μικρότερο μπάτζετ λιγότερη ποιότητα, αλλά να είναι τουλάχιστον ένα γκρουπ. μία ομάδα. Δεν μπορούμε να κινηθούμεδιαφορετικά. Όλοι μέσα και έξω από την ομάδα δεν πρέπει να ζούμε γι΄αυτό που θα θέλαμε για τον Παναθηναϊκό αλλά για την πραγματικότητα. Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Το έχω πει και παλαιότερα, ίσως μόνο το όνομα και το σήμα θυμίζουν Παναθηναϊκό αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να κοιτάξουμε πώς θα την κάνουμε καλύτερη. Τα παιδιά έχουν όρεξη να δουλέψουν και να βελτιβωθούν και ελπίζω ότι αυτό θα φανεί και στο γήπεδο».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]