ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Βιοτέχνες προς κυβέρνηση: Πράξη κι όχι λόγια χρειάζονται για την ανάκαμψη

«Δύσκολη» χαρακτηρίζει τη φετινή χρονιά ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Α' αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας,


Υπογραμμίζει ότι «ήρθε η ώρα η κυβέρνηση να προχωρήσει σε πράξεις, πέρα από τα λόγια δείχνοντας αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα, για τη διαμόρφωση συνθηκών που θα ευνοούν την ιδιωτική οικονομία και θα εμπνέουν εμπιστοσύνη στους επενδυτές». 
    
Τονίζοντας  εκ νέου ότι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας, της εικόνας των επενδύσεων και του περιβάλλοντος άσκησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας, θα βάλουν τη χώρα μας σε τροχιά ανάκαμψης και ανάπτυξης, ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνει ότι «ευχή της επιχειρηματικής κοινότητας, είναι το 2018 να σηματοδοτήσει την επιστροφή στην ομαλότητα και την έξοδο από την πολυετή κρίση και λιτότητα».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]