[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ουσίκοφ και Κουμεντάκης δηλώνουν: "Ηρθαμε για το πρωτάθλημα"


Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ παρουσίασε επίσημα τον Νικολάι Ουσίκοφ τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα και τον Ραφαήλ Κουμεντάκη, ο οποίος βρίσκεται εδω και 20 μέρες στον ΠΑΟΚ. Την παρουσίαση έκανε ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Αντωνης Τσαλόπουλος που τόνισε: «Αρχικά, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου των Γερμανών δεν θα γίνει, καθώς λόγω της ομίχλης καθυστέρησαν να έρθουν και αναβάλλεται. Με την σειρά μου σας παρουσιάσω τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Η πρώτη προσπάθεια έγινε κλείνοντας τον Ραφαήλ Κουμεντάκη και μετά οι βλέψεις στράφηκαν στη θέση του διαγώνιου και για αυτό αποφασίσαμε στον Νικολάι Ουσίκοφ να καλύψει το κενό του Χάρι Γκόμεζ. Είναι αξιόλογοι παίκτες και θα βοηθήσουν στην εικόνα της ομάδας αρχής γενομένης κόντρα στην Φριντριχσχάφεν». Στην συνεχεια τον λόγο πήρε ο Νικολάι Ουσίκοφ, που ειπε: «Δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ σε μια δύσκολη στιγμή που περνάει η ομάδα. Στο επόμενο παιχνίδι θα δείξουμε όλοι μαζί τι αξίζουμε. Προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι παραπάνω. Η ομάδα είναι η καλύτερη στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Μου αρέσει η ευκαιρία να ζήσω στην Θεσσαλονίκη που είναι κοντά στην πατρίδα μου στην Σόφια και ελπίζω να περάσω ευχάριστες στιγμές εδώ.”
Όσο για τον Ραφαήλ Κουμεντάκη , αυτός στάθηκε στην βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα τονίζοντας: «Είναι χαρά και τιμή που βρίσκομαι εδώ και έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ που γίνεται μια σοβαρή δουλειά, καθώς τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί. Εγώ και ο συμπαίκτης μου ήρθαμε για το καλύτερο και να μείνει ψηλά.

Η ομάδα που έκανε την πρόταση ήταν της πρωταθλήτριας, όπου μάλιστα όλοι την ξέρουν στο εξωτερικό. Υπάρχουν βεβαία και άλλοι παράγοντες για να πάρω την απόφαση. Δεν ήταν πότε εύκολη η δύσκολη απόφαση αυτή.
Είμαι έναν μηνά και κάτι μέρες στην ομάδα. Το κλίμα είναι πολύ κάλο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μέρα με την μέρα ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος και πιο δυνατός.”
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]