Για την Αθήνα αναχωρεί σήμερα ο ΠΑΟΚ ο οποίος θα αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή την Κηφισιά στο Γυμναστήριο «Ζηρίνειο» σε ένα μάτς που θα μεταδοθεί σε Live Streaming από την ΕΡΤ. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γεροθόδωρος, Μενεσλής.

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την ήττα από τον Ηρακλή και ταξιδεύει στην Αθήνα, με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα δώσει ψυχολογική ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σήμερα θα γίνει ένα χαλάρωμα για τους παίκτες του Ρίτσι, ο οποίος περιμένει την ενσωμάτωση των μεταγραφών για να μπορέσει να μοντάρει την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα. Για τον Ουσίκοφ δεν μπορούμε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο πέρα από ότι ο παίκτης θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα στις 15 Ιανουαρίου, καθώς θα πρέπει να παίξει στο φάιναλ φορ του κυπέλλου Βουλγαρίας.
Όσο για τον Λή, φέρεται να είναι τελικά ο εκλεκτός, όπως γράψαμε και χθες, από την ώρα που οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" επιλέγουν την εμπειρία του και την ποιότητα που διαθέτει ως αθλητής. Συν τοις άλλοις γνωρίζει και τον ΠΑΟΚ και το Ελληνικό πρωτάθλημα.