Μετά το θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις του για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Άρη που οδήγησαν στην παραίτηση του, ο Κώστας Ζουράρις τοποθετήθηκε και πάλι για τους φίλους των «ερυθρολεύκων». Στο περιθώριο της συνάντησης του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τις ομάδες για το θέμα των μετακινήσεων των οπαδών, ο απερχόμενος υπουργός το γραφείο του οποίου συστεγάζεται με αυτό του υφυπουργού αθλητισμού, κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να απαντήσει για όσα είπε...

Την ώρα που έκανε δηλώσεις ο υπουργός, ο Κώστας Ζουράρις, εμφανίστηκε στον χώρο. «Κώστα, έλα για μπάλα μιλάμε, αλλά καλύτερα μην πεις τίποτα διότι εμένα θα κυνηγάνε» του είπε αρχικά ο κ.Βασιλειάδης.

Ο Κώστας Ζουράρις άκουσε τις δηλώσεις του υφυπουργού αθλητισμού και στη συνέχεια μίλησε κι αυτός στους δημοσιογράφους.

Εκεί λοιπόν ανέφερε...

«Δεν νοείται το ελληνικό δημόσιο να φυλά τα γήπεδα. Οι ομάδες είναι εμπορικές εταιρείες. Μόνο με ποινικά αδικήματα να ασχολείται η αστυνομία. Είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις και δεν γίνεται το δημόσιο να δαπανά χρήματα γι' αυτές. Για το θέμα που σας απασχολεί, έγινε ένα μεγάλο λάθος, εγώ εκείνη τη στιγμή έβγαλα τα ακουστικά και δεν ακούστηκε αυτό που έλεγα, ένα ανέκδοτο και για Παοκτζήδες και για Αρειανούς. Έχουν δίκιο να ξεσηκώνονται οι Αρειανοί, αλλά δεν είχε προσωπικό χαρακτήρα αυτό που είπα. Είναι μια συλλογική σάτιρα».

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον κ. Ζουράρι για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και εκείνος απάντησε! «Τους εύχομαι να αυξάνονται και να πληθύνονται ώστε να φτάσουν κάποια στιγμή τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

sport-fm.gr