[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ρίτσι: "Ειμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι"

Μετα το τέλος του αγώνα ο Νατνιέλε Ρίτσι, μίλησε για το ματς αλλά και για τον Στίγγα, ο οποίος όπως τόνισε είναι πλέον παίκτης του ΠΑΟΚ. Είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός: «Δεν είναι εύκολο για εμάς γιατί έχουμε πολλά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Στο σημερινό ματς προσπαθήσαμε να κάνουμε πολλά λάθη, οι παίκτες μου διατήρησαν εύκολα το προβάδισμα, σε ένα παιχνίδι που ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι. Γενικότερα είμαι ικανοποιημένος από την σημερινή νίκη, σίγουρα κάναμε κάποια λάθη σε αρκετά σημεία αλλά δώσαμε την ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής να παίξουν και να δέσει ακόμα περισσότερα η ομάδα». Όσο για τις μεταγραφές ειπε: «Είναι δύσκολο να κάνεις αλλαγές Δεκέμβριο, θεωρητικά η ομάδα έπρεπε να είναι έτοιμη αλλά για εμάς τελείωσε πλέον η μεταγραφική περίοδος. Προσπαθούμε να δέσουμε όσο μπορούμε, περιμέναμε και τον κεντρικό, που αυτός θα είναι ο Στίγγας. Πάντα οι οπαδοί μιλάνε, οι δημοσιογράφοι, ίσως όλοι να περίμεναν ένα μεγαλύτερο όνομα. Πιστεύω με το σύνολο που έχουμε θα κάνουμε καλή πορεία. Η επιλογή Στίγγα δεν είχε να κάνει με οικονομικούς λόγους αλλά για συγκεκριμένα στοιχεία που έχει».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]