Ξεκούραση τέλος για τους παίκτες της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, οι οποίοι από αύριο Τετάρτη επιστρέφουν στις προπονήσεις και ουσιαστικά ξεκινά και η προετοιμασία για το ματς με τον Αερωπό Έδεσσας.
Είναι ένα παιχνίδι σαφώς πονηρό και επικίνδυνο, καθώς μεσολάβησε μεγάλο διάστημα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, οπότε υπάρχει πάντα κίνδυνος για χαλάρωση της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ ειναι το φαβορί για την νίκη αλλά το μάτς θέλει προσοχή. Στο μεταξύ όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και εβδομάδες ο τραυματισμός του Βαγγέλη Αραμπατζή στον αριστερό του καρπό, ηταν περισσότερο σοβαρός από οι αρχικά είχε υπολογιστεί.
Έτσι ο Αραμπατζής θα χειρουργηθεί εντός των ημερών στον τένοντα του αριστερού του καρπού από τον γιατρό της ομάδας, Θωμά Χατζηπέτρου, με το διάστημα της αποθεραπείας του να υπολογίζεται στους τρεις μήνες. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως ο παίκτης του ΠΑΟΚ χάνει σίγουρα το υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας, όμως υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες να προλάβει τα πλέι οφ. Πρόβλημα και με τον Καραγκιοζπουλο ο οποίος επίσης θα χειρουργηθεί

Νούλα: "Θέλουμε το ντάμπλ"

Από την πλευρά της η αρχηγός της γυναικείας ομάδας χάντμπολ Μυρτώ Νούλα μιλώτας για την νέα χρονιά τόνισε: " Είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, κάτι που είχαμε θέσει ως στόχο από το ξεκινήμα των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Παρ'όλα αυτά,η ομάδα χρείαζεται χρόνο ακόμα για να «δεθεί» περισσότερο, γιατί έχουμε πολλά νέα μέλη. Είμαι σίγουρη πως θα εμφανιστούμε δυνατότερες, διότι όλοι μας, συμπεριλαμβανομένου και του τεχνικού team, έχουμε πολλή διάθεση που φαίνεται μέσα στην καθημερινή δουλειά, αλλά και στα αποτελέσματα που φέρνουμε! Ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί ποιοτικότερος στο δεύτερο μέρος και στόχο έχει να παραμείνει στην κορυφή. Μοναδικός μας στόχος, το ντάμπλ!