Με διπλή προπόνηση σήμερα ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την μίνι προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή στην Μίκρα, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Ρίτσι είχαν ρεπό μόνο την πρωτοχρονιά και από  σήμερα αρχίζει και πάλι ο μαραθώνιος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Kαταρχάς πρέπει να πούμε πώς ο ΠΑΟΚ στο αυριανό ματς με τον Ηρακλή, δε θα έχει στην διάθεση του τον νέο του διαγώνιο, καθώς μένει να ρυθμιστού οι τελευταίες λεπτομέρειες και ο Βούλγαρος αθλητής να ξεκινήσει τις προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ.
Άρα ο Ντανιέλε Ρίτσι, αναμένεται να αλλάξει και πάλι το σχήμα του για να παρουσιάσει την ομάδα ίσο πιο ανταγωνιστική γίνεται.  Η λογική λέει πώς ο Κουμεντάκης θα ξεκινήσει διαγώνιος και ο Γκιόν ακραίος.
Στο άλλο καυτό θέμα με την απόκτηση ξένου κεντρικού, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση αθλητή με τον Ιταλό κόουτς να προτείνει Ιταλό κεντρικό ενώ είναι πάντα στα υπόψιν ο Λή. Ο Αμερικανός που δε έχει ομάδα, ενώ δε έχει και προπονήσεις, αναμένεται να ρίξει τις απαιτήσεις του για α μπορέσει να έρθει στον ΠΑΟΚ και να προσφέρει σε μεγάλο βαθμό με τη εμπειρία του.
Πίεση δεν υπάρχει, χρόνος υπάρχει και οι άνθρωποι του ΤΑΠ μελετούν όλες τις περιπτώσεις για να λάβουν τις τελικές αποφάσεις του. Σημειώνουμε πώς ο Ιταλός κεντρικός που έχει προτείνει ο κόουτς του Δικεφάλου", είναι αθλητής που έχει εμπειρία, όσο και αν το ΤΑΠ κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.