[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Μπάσκετ για... καλό σκοπόΜια βραδιά αγάπης, στήριξης και αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2017, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ιβανωφείου στη Θεσσαλονίκη. 


Μικροί και μεγάλοι «αγκάλιασαν» με θέρμη τον φιλανθρωπικό αγώνα καλαθοσφαίρισης, που διοργανώθηκε από το σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος "Η ΛΑΜΨΗ", σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο κοινωνικού χαρακτήρα "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ", για κετογονικές θεραπείες και την υποστήριξη του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.

Στην αναμέτρηση συμμετείχαν σπουδαίες προσωπικότητες που υπηρέτησαν και υπηρετούν το ελληνικό μπάσκετ. Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης ανέλαβε την υγειονομική κάλυψη, ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου "Η ΛΑΜΨΗ". 

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες που βρέθηκαν στην εκδήλωση δέχθηκαν τις ευχαριστίες των διοργανωτών αλλά και των αθλητών που συμμετείχαν στον αγώνα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]