[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μπάσκετ για... καλό σκοπόΜια βραδιά αγάπης, στήριξης και αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2017, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ιβανωφείου στη Θεσσαλονίκη. 


Μικροί και μεγάλοι «αγκάλιασαν» με θέρμη τον φιλανθρωπικό αγώνα καλαθοσφαίρισης, που διοργανώθηκε από το σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος "Η ΛΑΜΨΗ", σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο κοινωνικού χαρακτήρα "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ", για κετογονικές θεραπείες και την υποστήριξη του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.

Στην αναμέτρηση συμμετείχαν σπουδαίες προσωπικότητες που υπηρέτησαν και υπηρετούν το ελληνικό μπάσκετ. Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης ανέλαβε την υγειονομική κάλυψη, ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου "Η ΛΑΜΨΗ". 

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες που βρέθηκαν στην εκδήλωση δέχθηκαν τις ευχαριστίες των διοργανωτών αλλά και των αθλητών που συμμετείχαν στον αγώνα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]