Παρότι πέταξε ένα ημίχρονο στα… σκουπίδια ο ΠΑΟΚ ήταν ισοπεδωτικός στο δεύτερο μέρος, έχασε πολλές ευκαιρίες και έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Κυριακίδη, που τον νίκησε τελικά δραματικά λίγο πριν το τέλος. Κι όλα αυτά μέσα σε εχθρικότατο κλίμα.


Από την προθέρμανση ακόμη, οι φίλαθλοι της ομάδας του Αγρινίου έδειξαν τις προθέσεις τους. Αποδοκίμαζαν συνεχώς, ενώ έβριζαν και ατομικά παίκτες και Λουτσέσκου! Μάλιστα, ένας ιδιαίτερα θερμόαιμος έφθασε ως το... κόρνερ, που βρισκόταν ο Λουτσέσκου και τον έβριζε σκαιότατα, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να ζητά από την αστυνομία να προστατέψει την ομάδα του!

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στον αγώνα, με την εξέδρα να ξεσηκώνεται, τόσο με προσωπικές ύβρεις προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ, όσο και με, εν χορώ, συνθήματα, από το 1ο λεπτό και πριν ακόμη... ακουμπήσουν την μπάλα οι παίκτες του Δικεφάλου. Η -έως παρεξήγησης- εχθρότητα συνεχίστηκε ως το τελευταίο λεπτό, χωρίς να μειωθεί η έντασή της ούτε κατ' ελάχιστον...

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός χτυπούσε στην κόντρα και έχασε την μεγάλη ευκαιρία με τον Κλέσιο να βλέπει τον Πασχαλάκη να του αρνείται πεισματικά το γκολ.

Ο Ελ Καντουρί είδε την τύχη να του γυρνάει πάλι την πλάτη, όταν και αποχώρησε τραυματίας.

Από πλευράς ΠΑΟΚ στο 41΄ο Μπίσεσβαρ δημιούργησε την μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του, την οποία σπατάλησε ο Κάμπος από πολύ πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δικέφαλος με την είσοδο και του Μακ και είχε την απόλυτη κυριαρχία αλλά να σταματά πάνω στον Κυριακίδη, σε προσπάθειες κυρίως του Μάτος.

Στο 66′ ο Θάνος έκλεισε τα μάτια σε ξεκάθαρο χέρι του Μιχάι μέσα στην περιοχή μετά από προσπάθεια του Κάμπος.

Στο 86′ δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο, όταν ο Χαντάκιας γκρέμισε τον Βαρέλα μέσα στην περιοχή. Ο Πρίγιοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και με εξαιρετικό τελείωμα έδωσε την σημαντικότατη νίκη στον ΠΑΟΚ που τον ανέβασε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Να σημειωθεί ότι μετά από ένταση που απέφερε μια κάρτα στον Μαρινάκη, ο Λούμπος Μίχελ διαμαρτυρήθηκε στον Θάνο με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Παναιτωλικού
Γκολ:  - / 87' Πρίγιοβιτς (πεν.)
Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος (Γρεβενών) Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπίλια (Δυτ. Αττικής), Αντώνιος Καρατζίκας (Αθηνών) 4ος: Νικόλας Πουλημάς (Κέρκυρας)
Κίτρινες:  61΄ Κλέσιο, 73΄ Μαρινάκης, 78΄ Βασιλούδης, 80΄ Ροντρίγκες, 86΄ Μιχάι / 56΄ Μπίσεσβαρ, 90΄ Σάκχοβ
Κόκκινες: - / - 
Οι συνθέσεις
Παναιτωλικός(Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Ροντρίγκες (89΄ Βακράκος), Μάσουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο (69΄ Βασιλούδης), Ντίας (80΄ Χαντάκιας), Πάουλο, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μιχάι, Μοράρ.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας (78΄ Σάχοβ), Ελ Καντουρί (21΄ Μπίσεσβαρ), Κάμπος, Λημνιός (57΄ Μακ), Πρίγιοβιτς.