[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Άνεμοι με ταχύτητα κυκλώνα "χτύπησαν" την Ασπροβάλτα!Απίστευτο κι όμως αληθινό! Άνεμοι με ταχύτητα που έφθασε, κατά περιόδους, τα 130 χιλιόμετρα την ώρα -ταχύτητα που επικρατεί κατά τη διάρκεια κυκλώνα- "χτύπησαν" σήμερα το πρωί την Ασπροβάλτα!


Οι άνεμοι που έπνεαν όλο το πρωί στην πόλη άγγιζαν τα 9 Μποφόρ! Στα ανοικτά του Θερμαϊκού έφθασαν ως τα 11 Μποφόρ, ενώ στην Ασπροβάλτα "μετρήθηκαν" στα 12 Μποφόρ -για κάποια δευτερόλεπτα!

Σύμφωνα με τον καθηγητή Μετεωρολογίας Μιχ. Σιούτα, η ένταση των ανέμων θα μειωθεί σταδιακά, ενώ το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει. Η βελτίωση του καιρού θα διαρκέσει ως την Κυριακή, όταν και θα έχουμε άστατο καιρό.

Όσο για την περίπτωση να ζήσουμε αυτόν το χειμώνα στιγμές όπως τον περσινό, με την πυκνή χιονόπτωση και τα προβλήματα μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ο καθηγητής, που μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, το απέκλεισε.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]