Από την «τράμπα» στη φυλακή! Έμποροι ναρκωτικών συνελήφθησαν την ώρα που αγόραζαν… πρώτες ύλες από άλλους εμπόρους του θανάτου, στον κόμβο Μαλακοπής, της περιφερειακής οδού της Θεσσαλονίκης!



Τους συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, μετά από έρευνα που είχαν πραγματοποιήσει, από την οποία προέκυψε ότι η συναλλαγή θα γινόταν χθες, Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018, στο συγκεκριμένο σημείο.

Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες ηλικίας 50, 39 και 41 ετών και δύο αλλοδαποί 40 και 42 ετών, οι οποίοι είχαν φέρει τα ναρκωτικά στη χώρα.

Στα δύο Ι.Χ. επιβατηγά αυτοκίνητα, στο φορτηγό που χρησιμοποιούσαν αλλά και στα σπίτια των τριών Ελλήνων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ένα κιλό και 178,9 γραμμάρια ηρωίνη. 4,2 γραμμάρια κοκαΐνη, μικροποσότητες κάνναβης, 150 ναρκωτικά χάπια, 9.135 ευρώ τα οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι «εισπράξεις» από το εμπόριο ναρκωτικών, 13 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις συνεννοήσεις τους, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και σπρέι πιπεριού.


Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και παράβαση του Νόμου περί Όπλων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.