[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Ανοικτό το ενδεχόμενο να δικαστούν στην Ελλάδα οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί από τον ΚοντονήΑνοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής  να δικαστούν οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί στην Ελλάδα, αν το ζητήσει η Τουρκία. 


Πρόκειται για τους Τούρκους αξιωματικούς, οι οποίοι   κατέφυγαν  στην Αλεξανδρούπολη  μετά  το  αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου  2017  στην γείτονα χώρα  

Ο υπουργός Δικαιοσύνης στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου απαντώντας σε σχετική ερώτηση εξέφρασε την άποψη ότι υπάρχει η δυνατότητα εκ της ποινικής νομοθεσίας οι οκτώ Τούρκοι να δικαστούν στην Ελλάδα για τα αδικήματα που φέρονται να τέλεσαν στην αλλοδαπή.

Ακόμη, ο κ. Κοντονής ανέφερε ότι ο   Πρωθυπουργός έχει πει ότι πρέπει να έχουν μια δίκαιη δίκη. Έτσι, μελετάται η δυνατότητα να δικαστούν στην Ελλάδα για αδικήματα που έχουν τελεστεί στην αλλοδαπή, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Ποινικού Κώδικα.  

Και τόνισε ο κ. Κοντονής: «Το θέμα της έκδοσης έχει οριστικά κλείσει . Είναι απολύτως σεβαστή από όλους μας  η απόφαση του Αρείου Πάγου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι νομικοί κύκλοι το επαναφέρουν».  Η υποθέσει είναι στη Δικαιοσύνη . Πολλή φασαρία για το τίποτα" υπογράμμισε ο υπουργός Δικαιοσύνης. 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]