Η πρόκριση στους "8" για τον Ολυμπιακό δεν ήταν το ζητούμενο στο χθεσινό παιχνίδι, καθώς αυτή είχε ήδη κριθεί. Τα μάτια όλων ήταν στραμμένα στους Μιραλάς, Γκαρσία που έκαναν το ντμπουτο τους. Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Πλατανιά και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Σκορερ και των δύο τερμάτων ο Τζούρτζεβιτς (68΄, 90+2΄), ενω να σημειώσουμε πως με το ίδιο σκορ είχε κερδίσει και στα Χανιά.
Το 1-0 εγινε στο 68ο λεπτό με πρωταγωνιστή τον Τζούρτζεβιτς σε μία περίεργη φάση, οταν ο Ανδρούτσος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σέρβος πήρε την προβολή, ο Κοκκαλάς απέκρουσε, αλλά η μπάλα χτύπησε και πάλι στον δυναμικό φορ και κατέληξε στα δίχτυα. Το 2-0 εγινε στις καθυστερήσεις όταν ο Βρουσάι που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 85ο λεπτό στην θέση του Μιραλάς που αποθεώθηκε, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αγγελόπουλου, μπήκε στην περιοχή, προ του Κοκκαλά «έσπασε» την μπάλα στον Τζούρτζεβιτς και ο Σέρβος δεν δυσκολεύτηκε για το 2-0. Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές καθώς στο 93’ ο Μπούντνικ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Χατζισαφί, Σισέ, Νικολάου, Ζιλέ (79’ Ταχτσίδης), Μάρτινς, Ανδρούτσος (69’ Μάριν), Σεμπά, Μιραλάς (85’ Βρουσάι), Τζούρτζεβιτς.

Πλατανιάς (Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Μάλσα, Στόιτσεφ, Αγγελόπουλος, Κοροβέσης (46’ Ντουαλά), Ζίκο (61’ Μπούντνικ), Πατράλης, Πριντέτα, Ουές, Καρυπίδης (46’ Βάντερσον), Πετρόπουλος.