Δίχως παρουσία οπαδών θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού στις 17 Φεβρουαρίου στα «Δύο Αοράκια». Στη σύσκεψη που έγινε το πρωί στο Ηράκλειο, παρουσία της αστυνομίας, της ΕΟΚ (παρόντες ο γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, και ο αντιπρόεδρος Αριστείδης Γολέμης), εκπροσώπων των δύο ομάδων, του Δήμου και της τοπικής Ένωσης (ΕΚΑΣΚ) αποφασίστηκε να δοθούν μόνο από 30 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα και στο γήπεδο να βρίσκονται μόνο μαθητές.

Ούτως ή άλλως η αστυνομία δεν εγγυόταν για την ασφάλεια διεξαγωγής του αγώνα με οπαδούς υπό το φόβο επεισοδίων τόσο στο γήπεδο όσο και στην πόλη, ενώ η κυβέρνηση έχει θέσει ως πρώτο μέλημα την ασφάλεια και την εξάλειψη κρουσμάτων βίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη σύσκεψη έδωσε το «παρών» από πλευράς Ολυμπιακού μόνο ο υπεύθυνος ασφαλείας Κώστας Ζαχαρόπουλος, ο οποίος μάλιστα δεν συμμετείχε ουσιαστικά στη συζήτηση, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» από την αρχή της σεζόν απέχουν ή απλώς παρακολουθούν χωρίς να αντιδρούν σε οτιδήποτε σχετίζεται με την ΕΟΚ εκφράζοντας έτσι την αντίδρασή τους για μια σειρά από ζητήματα.

Όσον αφορά στη στάση της ΑΕΚ, εξ αρχής είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για το ενδεχόμενο να μην μπορούν να παρακολουθήσουν φίλαθλοι της ομάδας τη συμμετοχή της σε τελικό Κυπέλλου μετά από τόσα χρόνια.

sport-fm.gr