[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σήμερα στις 19.00 με Νικη Αιγινίου ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 19.00 την Νίκη Αιγινίου στον εξ αναβολής αγώνα ( δεν υπάρχει αγωνιστική), και φυσικά είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να αυξήσει την διαφορά του από τον τρίτο, να μειώσει από τον πρώτο και κυρίως να γνωριστούν καλύτερα οι Βαλκίερς και Ουσίκοφ.
Ο Βούλγαρος διαγώνιος, έχει παίξει μόλις ένα ματς πρωταθλήματος και ένα Ευρώπης, οπότε θέλει χρόνο για να μάθει το παιχνίδι του κουμανταδόρου του ΠΑΟΚ. Στα μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ψάχνεται για κεντρικό, αλλά δεν ληφθεί καμία απόφαση. Ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει έως την Δευτέρα που λήγει και η μεταγραφική περίοδος.
Στο μεταξύ το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώσει τη λύση συνεργασίας με τον αθλητή Παναγιώτη Παπαδόπουλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Έλληνας ακραίος είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκη Αιγινίου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]