Δύσκολο παιχνίδι δίνει απόψε στις 19.00 ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει στο Βραχάτι τον πάντα δυνατό Παμβοχαικό. Ο "Δικέφαλος" επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις μετά τον αγώνα του Τσάμπιονς Λίγκ και θέλει μόνο νίκη.
Η ήττα από την γερμανική Φριντρισχάφεν αποτελεί παρελθόν για τους παίκτες του Ντανιέλε Ρίτσι, οι οποίοι επικεντρώνονται στον αγώνα αυτό και έχουν ολοκληρώσει χωρίς προβλήματα. Η προσθήκη του Ουσίκοφ δίνει άλλη δυναμική στον ΠΑΟΚ που αναμένεται να παρουσιαστεί πιο δυνατός. Στο πρωτάθλημα, οι Πρωταθλητές Ελλάδος προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Παναχαϊκής ενώ ο Παμβοχαϊκός παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε όλους τους τομείς, κερδίζοντας στην προηγούμενη αγωνιστική τον Εθνικό Πειραιώς με το ίδιο σκορ. 
Η αποστολή τουΠΑΟΚ βρίσκεται στο Βραχάτι και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία για τον συγκεκριμένο αγώνα με μια πρωινή προπόνηση σήμερα. Τον αγώνα θα σφυρίξουν οι Γεροθόδωρος, και Νικολόπουλος, Το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2.

*Στο μεταξύ το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 19:00 θα διεξαχθεί η εξ' αναβολής αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Νίκης Αιγινίου η οποία είχε αναβληθεί εξαιτίας των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Δικεφάλου.