Ένα ματς μια χρονιά, ένας τίτλος. Η ομάδα χαντμπολ του ΠΑΟΚ μετά την ήττα της στο ντέρμπι του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό στρέφει την προσοχή της στη νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «8» του Κυπέλλου απέναντι στο Διομήδη Άργους.Ο αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα στις 18:00 στη Νέα Κίο και θα τη διευθύνουν οι Τζαφερόπουλος-Συρεπίσιος. Στο συγκεκριμένο ματς, χαρακτηρίζεται ως «ζωής ή θανάτου» για το νικητή και τον ηττημένο, ενώ ο "Δικέφαλος" θα επιχειρήσει να επαναλάβει το διπλό, που πέτυχε στην έδρα του Διομήδη στο πρωτάθλημα.
Οι παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη είναι πανέτοιμοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα δώσουν το 100% των δυνάμεών τους για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στο Final-4 του θεσμού. Μάλιστα ο Ελληνας τεχνικός ανεβάζει συνεχώς την ψυχολογία των παικτών του, καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει να προκριθεί και να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.
Να επαναλάβουμε επίσης πώς οι άνθρωποι του Δικεφάλου «τρέχουν» το μεταγραφικό θέμα καθώς εξετάζουν κοινοτικούς παίκτες, μέσα στα οικονομικά όρια που υπάρχουν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρει τον παίκτη που θέλει μέχρι σήμερα 31 Ιανουαρίου.