Ο Μάτος έκανε και πάλι με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά του. Άνοιξε το σκορ και μαζί το δρόμο για την εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κέρκυρας εκτός έδρας.
Τρεις βαθμοί και η προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου συνεχίζεται.
Στο 23’, πάντως, ο Μάτος, ξανά αυτός, βρήκε τον τρόπο να σκοράρει μετά από εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια και δικό του σουτ από τη μικρή περιοχή εκανε το 0-1.
Ο ΠΑΟΚ, παρά το νωθρό ξεκίνημά του στην επανάληψη πέτυχε το ζητούμενο. Με πολύ όμορφο και… τυχερό γκολ του Τζάλμα Κάμπος στο 57’, σημείωσε το 0-2 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.
Η Κέρκυρα ήθελε να αντιδράσει πετυχαίνοντας ένα γκολ που θα την έβαζε ξανά στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος αλλά δεν μπορούσε. Ο ΠΑΟΚ που… μπορούσε, σκόραρε. Γκολ με τον Πέλκα στο 78’ και το 0-3 δεν επέτρεπε όνειρα για ανατροπή στους Φαίακε .
Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Κ. Ντιόγκο, Μπάουμαν (Ρόλε 63’ ), Γεωργίου, Κόντος (Γεωργακόπουλος 76΄), Ζορμπάς, Μυτίδης (Τουράμ 59’)
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Λημνιός (Μακ 59΄), Κάμπος (Μπίσεσβαρ 79’), Κουλούρης (Πρίγιοβιτς 59΄)