[Εκλογές][bsummary]

Χωρίς νερό το κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω... μετρό


Χωρίς νερό θα μείνει, από τις 8 το πρωί ως τις 2.30 μ.μ., περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, για να μετατοπιστεί ο αγωγός ύδρευσης, λόγω έργων του μετρό.


Όπως ανακοινώθηκε από την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 από τις 08:00 έως τις 14:30, λόγω των έργων του μετρό,  θα πραγματοποιηθούν εργασίες εκτροπής αγωγού Φ80 mm , στην  συμβολή των οδών  Εγνατίας με  Βενιζέλου  του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των εργασιών, κατά τo ανωτέρω χρονικό διάστημα θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης  στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Εγνατία , Λέοντος Σοφού, Τσιμισκή και Βενιζέλου καθώς και τους παρακείμενους δρόμους, του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν θεωρούνται απαραίτητες για την βελτίωση λειτουργίας του δικτύου και θα καταβληθούν  προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης της περιοχής.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]