[Εκλογές][bsummary]

V-STROM Greek Riders Βορείου Ελλάδας: «Πρωταθλητές» στον εθελοντισμό


Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 οι «V-STROM Greek Riders» Θεσσαλονίκης συμμετείχαν με απόλυτη επιτυχία σε εθελοντική δράση για την διεξαγωγή του 6ου Αγώνα δρόμου Πυλαίας καθώς και του 2ου Λαϊκού Αγώνα Πυλαίας.


Με την τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Πολιτών Πυλαίας η «Πύλη», διοργάνωσε Αγώνα Δρόμου 13,500χλμ, με την ονομασία “6os Δρόμος Πυλαίας”, ενώ  ταυτόχρονα ο Σύλλογος διοργάνωσε και αγώνα 4χλμ. με την ονομασία  “2ο ΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΥΛΑΙΑΣ “.Μέλη των «V-STROM Greek Riders» Θεσσαλονίκης συνόδευσαν τους δρομείς στις διαδρομές των 13,500 χλμ και 4 χλμ., συμβάλλοντας στην ασφαλή διέλευσή τους, καθώς και στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Οι «V-STROM Greek Riders» Θεσσαλονίκης, μετά την πρώτη επιτυχημένη εθελοντική δράση, θα συνεχίσουν να είναι παρόντες εθελοντικά, σε κινήσεις  με στόχο την συνεισφορά στον συνάνθρωπο και να στηρίζουν μικρούς και μεγάλους που θέλουν να γευτούν την χαρά της άσκησης. 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]