[Εκλογές][bsummary]

Ποιες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα γίνουν, σήμερα, στη ΘεσσαλονίκηΤρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί, για σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, στη Θεσσαλονίκη.


Συγκεκριμένα:

Στις 10:00 έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση και διανομή έντυπου υλικού στην Καμάρα, μέλη της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης εργαζομένων στη ΒΙΟ.ΜΕ. Οι εργαζόμενοι θα εκθέσουν τη θέση τους για την αυτοδιαχείριση του εργοστασίου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχουν προγραμματίσει σήμερα στις 11:30 το πρωί, έξω από το ΙΚΑ στην πλατεία Αριστοτέλους, συνταξιούχοι, μέλη του σωματείου η «Συσπείρωση». Οι συνταξιούχοι εκφράζουν την αντίδρασή τους στις περικοπές συντάξεων ενώ ζητούν αξιοπρεπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Στις 18:30, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Γούναρη, μέλη της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν μικροφωνική αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]