ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πήρε προθεσμία ο ΜαρινάκηςΠροθεσμία, για να προετοιμαστεί, ζήτησε και πήρε μέσω του δικηγόρου του, από την εισαγγελέα Πειραιά Ειρήνη Τζίβα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.


Ο γνωστός εφοπλιστής έχει κληθεί από την εισαγγελέα προκειμένου να δώσει ανωμοτί (χωρίς όρκο) εξηγήσεις σχετικά με την υπόθεση του πλοίου NOOR 1. 

Ο δικηγόρος του κ. Μαρινάκη, Βασίλης Δημακόπουλος, δεν πήρε στα χέρια του τη δικογραφία και άρα δεν γνωρίζει τα στοιχεία επί των οποίων οφείλει να δώσει εξηγήσεις ο πελάτης του. Έτσι, ο γνωστός εφοπλιστής θα προσέλθει στην Εισαγγελία το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου. 

Η ίδια διαδικασία αναμένεται να τηρηθεί και για τους τρεις άμεσους συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη οι οποίοι και αυτοί εκλήθησαν για τις 28 Δεκεμβρίου να δώσουν ανωμοτί εξηγήσεις στην εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]