Η αποστολή του τμήματος Πάλης που εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ στο Παγκόσμιο  Πρωτάθλημα Συλλόγων, που πραγματοποιήθηκε στο Isfahan του Ιράν επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη.
Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για τους παλαιστές του ΠΑΟΚ η παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ ακόμη μεγαλύτερη ήταν η τιμή να δίνει ο ΠΑΟΚ το παρόν σε έναν τέτοιο θεσμό, εκπροσωπώντας τη χώρα μας.
Η αποστολή αποτελείτο από 1ο αθλητές και ο απολογισμός ήταν 3 ήττες από τους Ρουμάνους 7-3, από τους Αρμένιους 9-1, από τους Ιρανούς 10-0. Οπως μπορεί να καταλάβει εύκολα κάποιος το επίπεδο της Πάλης στο Ιράν είναι πολύ υψηλό κάτι που φάνηκε και από τους αγώνες που έδωσαν οι αθλητές του ΠΑΟΚ. Νίκες σημείωσαν οι Λαοκρατης Κεσσιδης, ΔημητρηςΤσεκριδης, Πετρος Μανουιλιδης ,και Γιαννης Τσεκεριδης. Ηταν μια ευχάριστη τρομερή εμπειρία για το τμήμα Πάλης του ΠΑΟΚ. 



* Η ομάδα Πάλης του ΠΑΟΚ, ο προπονητής κ. Γιάννης Παγκαλίδης και ο Έφορος κ. Χάρης Μάλλιος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον «μπροστάρη» και αρχηγό του τμήματος κ. Κώστα Αμοιρίδη και τον χορηγό κ. Δημήτρη Νάκο, ιδιοκτήτη της εταιρείας Prima Holidays και αρχηγό αποστολής στο Isfahan, για την πολύτιμη στήριξη στο τμήμα, καθώς αποτέλεσαν καθοριστικό παράγοντα για να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι.
* Στην αποστολή και οι Οδυσσες Μορτιδης, Παναγιωτης Σισμανιδης,Γιωργος Μπετας,Κωστας Μακριδης.