[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

«FAIR PLAY FM 96,1»: Ο νέος αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης

Ο νέος αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης λέγεται «FAIR PLAY FM» και θα εκπέμπει στους 96,1, στη συχνότητα του ΝΕΧΤ, από τις 8 Ιανουαρίου 2018.Ο FAIR PLAY FM 96,1 αποτελεί συνεργασία του ομίλου Μαρόγλου-Διαμαντόπουλου (Ράδιο Θεσσαλονίκη, Ερωτικός, THESSNEWS, GOODDEALS), με τον Νίκο Πετρουλάκη, που αναλαμβάνει να δημιουργήσει ένα διαφορετικό αθλητικό ραδιόφωνο, χωρίς παρωπίδες και κραυγές, αλλά με άποψη και καθαρή φωνή.

Οι κύριοι Μαρόγλου, Διαμαντόπουλος και Πετρουλάκης συνεργάζονται άψογα ήδη, εδώ και ενάμιση χρόνο για την έκδοση της εφημερίδας THESSNEWS και της ιστοσελίδας thessnews.gr, ενώ ο Νίκος Πετρουλάκης ήταν ο δημιουργός δυο ακόμη αθλητικών ραδιοφωνικών σταθμών της Θεσσαλονίκης, του «Μετρόπολις» και του «ΑRENA», έχοντας πλέον μεγάλη εμπειρία στο αθλητικό ραδιόφωνο.

Ο FAIR PLAY FM 96,1 θα εκπέμπει από τα γραφεία της οδού Ιωάννη Τσαλουχίδη 20, στην Κηφισιά Καλαμαριάς και σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα στελέχη του προγράμματος, που κρύβει αρκετές εκπλήξεις.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]