ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ενα εκατομμύριο οφειλέτες ταμείων χρωστάνε 10,2 δισ. στα ταμεία!



Σύμφωνα με την γ΄ τριμηνιαία έκθεση του Κέντρου Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών (ΚΕΑΟ)  πάνω από 1 εκατομμύριο εργοδότες, αυτοαπασχολούμενοι και επαγγελματίες οφείλουν έως 50.000 ευρώ προς το τέως ΙΚΑ, τον τέως ΟΑΕΕ, τον τέως ΟΓΑ και τον τέως ΕΤΑΑ.  


Θα μπορέσουν να εξοφλήσουν τα χρέη αυτά σε  έως 120 δόσεις, σύμφωνα με όσα προβλέπει Υπουργική Απόφαση η οποία δημοσιεύτηκε χθες στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως. 

Τα χρέη αυτά, τα οποία αθροιστικά φτάνουν τα 10,2 δισ. ευρώ, έχουν από 1/1/2017 μεταβιβασθεί σταδιακά στο ‘’διάδοχο’’ όλων των παραπάνω ταμείων, δηλαδή στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Είναι εύκολο να καταλάβει, έτσι, κανείς ότι η μαύρη τρύπα του ΕΦΚΑ δεν οφείλεται αποκλειστικά στο κράτος, αλλά... όλοι έβαλαν το χεράκι τους. Ειδικά κάποιοι εκδότες.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]