[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Με Καραγκούνη και Γλυκό ο ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πυγμαχίας  Α’ κατηγορίας ανδρών , μονοπωλεί το ενδιαφέρον, στον χώρο καθώς όλα τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας δήλωσαν παρών.
Το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  διεξάγεται αυτό το τριήμερο, ολοκληρώνεται στις 10 Δεκεμβρίου και αναμένεται να χαρίσει και πάλι μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις στους φίλους του αθλήματος.
Φυσικά και ο ΠΑΟΚ εκπροσωπείται με δυο αθλητές του, οι οποίοι μάλιστα έχουν βάσιμες ελπίδες για πρώτες θέσεις. Η προσπάθεια τους, είναι μεγάλη και οι προπονήσεις καθημερινές και σκληρές. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια κάνει μεγάλη προσπάθεια στην πυγμαχία και ήδη τα αποτελέσματα είναι ορατά.  Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι ο Χρήστος Καραγκούνης στην κατηγορία 64kg και  ο Αθανάσιος Γληνός στην κατηγορία 69kg. Οι αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος θα διεξαχθούν στο Γήπεδο «Παναγιώτης Σαλπέας» του Πειραιά.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]