Έτοιμος για αλλαγές παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός και μάλιστα περισσότερες από τι συνηθίζει τέτοια εποχή. Και δεν είναι μόνο αυτοί που θα έρθουν άλλα και αυτοί που θα φύγουν. Έτσι στην έξοδο είναι οι Καπίνο, Ζντιέλαρ, Καρσελά, Μίλιτς, Μπεν, Εμενίκε. Κανείς όμως δεν την έχει περάσει. Φευγάτος φέρεται και ο Οτζίτζα Οφόε, και ο Γιάγκος Βούκοβιτς.
Όμως τίποτε δεν έχει συμβεί από όλα αυτά. Ο Λεμονής θέλει μικρο ρόστερ, οι ρόλοι στην ομάδα έχουν μοιραστεί και τα… μισά του δρόμου δεν είναι εποχή για ανακάτεμα της τράπουλας. Ο Ολυμπιακός θέλει έναν επιθετικό κλάσης και μια τέτοια μεταγραφική κίνηση προφανώς θα άλλαζε τα δεδομένα. Η περίπτωση Μιραλά, δεν είναι προσιτή. Επίσης αν φύγει και ο Οφοε τότε το πρόβλημα θα λυθεί εκ των έσω.
Ο Ανδρούτσος, ο Ζιλέ, ο Μάρτινς είναι στην ομάδα και μπορούν να μοιραστούν την ευθύνη πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Τάκης Λεμονής έχει μετατρέψει σε «ζευγάρι» στον άξονα δύο ανασταλτικούς μέσους (Ρομαό-Ταχτσίδης).
Τέλος όσον αφορά τον Χατζισαφί, ο Ολυμπιακός αλλά και ο ΠΑΟΚ φέρεται να τα έχουν βρει σε όλα με τον Πανιωνιο, αλλά το θέμα είναι ανοιχτό, καθώς ο παίκτης θέλει θέση βασικού, κάτι που ο Ολυμπιακός δεν του το προσφέρει.