Χωρίς να συναντήσει προβλήματα ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Δράμα (32-19) για το πρωτάθλημα  με άνεση, και πλέον ετοιμάζεται για τον νόκ άουτ αγώνα κυπέλλου με την ΧΑΝΘ την Τετάρτη στο κλειστό της Μίκρας, καθώς ο "Δικέφαλος" είναι γηπεδούχος.
Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν 2017, καθώς ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα και μένουν μόνο οι αγώνες κυπέλλου. 
Χθες ο Στέλιος Σειρεκίδης, έδωσε ρεπό στους αθλητές του οι οποίοι από σήμερα ξεκινούν την προετοιμασία για τον νοκ άουτ αγώνα με την ΧΑΝΘ. Αναφερόμενος στον επερχόμενο αγώνα του κυπέλλου ο κόουτς του "Δικεφάλου" τόνισε: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί είναι νοκ-άουτ. Από εκεί και πέρα το ματς χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Εμείς θα προετοιμαστούμε ώστε να εμφανιστούμε στο γήπεδο όπως πρέπει και να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό, αυτό που δείχνουμε δηλαδή όλο αυτό το διάστημα. Περιμένουμε τους οπαδούς μας στην Μίκρα για το ματς Κυπέλλου. Η παρουσία τους μα δίνει δυναμη. Ξεκινάει ακόμα ένα… ταξίδι σε αυτό τον θεσμό και τους θέλουμε δίπλα μας. Θέλουμε να προκριθούμε, να κλείσουμε την σεζόν με νίκη και στην συνέχεια να κάνουμε τις διακοπές μας και α ετοιμαστούμε για την νέα σεζον."