Μπορεί τα προβλήματα να ταλαιπωρούν τον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχουν και τα αγωνιστικά θέματα.
Έτσι με μοναδικό στόχο το αποτέλεσμα που θα τον βάλει στη θέση του οδηγού για την πρόκριση στα προημιτελικά θα αγωνιστεί αύριο στη Λαμία κόντρα στην ομώνυμη ομάδα ο Παναθηναϊκός.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να έχει και πάλι στη διάθεσή του, τους Μουνιέ και Σιλά και το πιθανότερο σενάριο είναι να ξεκινήσουν βασικοί. Επίσης δεν αποκλείεται να παίξει ο Μολέδο αν δεν έχει ενοχλήσεις. Αν συμβεί αυτό, πιθανόν θα είναι το τελευταίο ματς του Βραζιλιάνου στόπερ με το τριφύλλι, καθώς τον Ιανουάριο θα αποχωρήσει με πώληση κατά 99%.
Αντίθετα, ο Λούκα Βιγιαφάνιες θα χάσει πιθανότατα την αναμέτρηση, καθώς έχει ενοχλήσεις στο γόνατο από χτύπημα που δέχτηκε στην Ξάνθη. Στα μεταγραφικά ο Παναθηναικός καλοβλέπει τον Βαγγέλη οικονόμου, ο οποίος ολοκλήρωσε την συμφωνία του με τον Πανιώνιο.
Ο 30χρονος στόπερ είχε ως πρώτη επιλογή το εξωτερικό, αλλά δεν βρίσκει ομάδα και είναι πολύ πιθανό να επιλέξει τον Παναθηναϊκό. Η παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη άλλωστε δίνει στον παίκτη τη σιγουριά ότι θα παίξει και θα βρει τον εαυτό του. Όπως όλα δείχνουν αν οι δύο πλευρές τα βρουν, τότε θα μιλάμε για εξάμηνη συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι.
Από εκεί και έπειτα οι πράσινοι αναζητούν μέσω του τεχνικού τους διευθυντή, Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, έναν επιθετικό που θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού. Το θέμα του Απόστολου Γιάννου δεν έχει κλείσει οριστικά, αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί άκρη με την κινεζική Γκουανγκζου.