Στην Νέα Φιλαδέλφεια πήγε τους παίκτες του ο Μανόλο Χιμένεθ, στον χώρο όπου γίνονται οι εργασίες για την «Αγια-Σοφιά». Μάλιστα οι παίκτες της ΑΕΚ έπαιξαν και ποδόσφαιρο με τους ανθρώπους της διοίκησης να ανεβάζουν στα social Media φωτογραφία από την επίσκεψη τονίζοντας: «H AEK επέστρεψε και έπαιξε μπάλα στο σπίτι της! Ραντεβού την Κυριακή στο AEK TV!».
Στο μεταξύ απόλυτα ικανοποιημένος από την μεταγραφή του Σοτζέι Μασούντ ειναι ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποιος μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, λίγο πρίν τη προπόνηση ειπε:
«Από σήμερα είναι μαζί μας ο Μασουντ. Να τον καλοδεχθούμε στην ομάδα και να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί. Είναι ένας παίκτης που από παλιά ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Και θυμάστε τι σας έλεγα και τι οδηγίες σας έδινα για να τον εξουδετερώσουμε όταν τον είχαμε αντίπαλο. Και τώρα είναι κοντά μας», τους είπε σχετικά με την απόκτηση του Ιρανού ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά που περιμένει από τους κιτρινόμαυρους ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων: «Ελπίζω να ξεκουραστήκατε αυτές τις μέρες και να περάσατε καλά με τις οικογένειες σας. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε καλά για να μπορέσουμε και πάλι να βρούμε τον ρυθμό μας και να είμαστε έτοιμοι όταν θα έχουμε το παιχνίδι».
Tέλος δεν αποκλείεται απο ώρα σε ώρα να κλείσει και η μεταγραφή του Μοράν καθώς μένου μόνο τα τυπικά.