Το πανηγυρικό κλίμα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού, συνεχίζετε, αλλά η ομάδα είναι αναγκασμένη εκ των πραγμάτων να στρέψει την προσοχή της στο καθοριστικό μάτι της Πέμπτης, κόντρα στην Αούστρια, το οποίο και θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ. Απαντες πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ματς τελικό και ο Χιμένεθ, προσγειώνει τους παίκτες του. Σήμερα Τρίτη θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία και αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Ισπανός τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή η οποία το πρωινό της Τετάρτης (10:45) θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για την Βιέννη. Το απόγευμα της ίδιας μέρας (19:15) θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην οποία θα δώσουν το παρών Μανόλο Χιμένεθ και Σέρχιο Αραούχο.
Λίγο αργότερα η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στο «Έρνστ Χάπελ», γήπεδο το οποίο θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες. 

* Ο Κρεγκ Πόουσον θα είναι διαιτητής στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Αούστρια στη Βιέννη την Πέμπτη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο 38χρονος Άγγλος ρέφερι «σφύριξε» στις 3 Αυγούστου το Καμπάλα-Παναθηναϊκός 1-2 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.