[Εκλογές][bsummary]

Πιέζει τον Μολέδο η Ιντερνασιονάλ

Πιέζει η Ιντερνασιονάλ για την απόκτηση του Μολέδο και είναι έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με όσα αναφέρει Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, η «Ίντερνασιονάλ» προσπαθεί να πείσει τον Μολέδο να χαρίσει τα χρήματα που του οφείλονται από τον Παναθηναϊκό, κάτι που θα διευκολύνει την απόκτηση του. Το ποσό που χρωστάει ο Παναθηναϊκός στον ποδοσφαιριστη είναι 100.000 ευρώ, το οποίο ουσιαστικά θα γλιτώσουν στον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που απαντήσουν θετικά στην πρόταση των 300.000 ευρώ της βραζιλιάνικης ομάδας. Βέβαια, προς το παρόν, παραμένει άγνωστο αν ο Μολέδο είναι διατεθειμένος να πράξει κάτι τέτοιο για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Στο μεταξύ στον Παναθηναϊκό έχουν μεγάλες δυσκολίες για να βρουν φορ, αφού δεν έχουν χρήματα για προκαταβολές και οι παίκτες από το εξωτερικό διστάζουν να πάρουν την απόφαση να έρθουν στην ομάδα, μαθαίνοντας την κατάσταση που επικρατεί. Για τον Αραβίδη, εχει γραφει πώς ειναι απο τις τελευταίες λύσεις για τη θέση του φορ και ο βασικός λόγος είναι η αγωνιστική του απραξία, αφού έχει να αγωνιστεί από τον Απρίλιο σε επίσημο παιχνίδι και το γεγονός ότι κάνει ατομικές προπονήσεις δεν καλύπτει το χαμένο έδαφος και δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]