Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης αύριο Τετάρτη (06-12-2017), λόγω εκδηλώσεων, συγκεντρώσεων και πορειών που θα πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία διαφόρων φορέων της πόλης μας για την επέτειο του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου.


Ειδικότερα :

- Από 16.00΄ ώρα σταδιακά θα υπάρξουν διακοπές- εκτροπές της κυκλοφορίας στις οδούς: Εγνατία, Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή, Αγίου Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Καρόλου Ντηλ, Βασιλέως Ηρακλείου, Γ΄Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρηγορίου Λαμπράκη, Κωνσταντίνου Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες.

- Επίσης από ώρα 05.00΄της Τετάρτης (06-12-2017) και μέχρι ώρα 06.00΄ της Πέμπτης (07-12-2017) δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ως εξής:

-Εθνικής Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την πλατεία Σιντριβανίου.
-Εγνατία, στο τμήμα της από την οδό Γ΄Σεπτεμβρίου μέχρι οδό Εθνικής Αμύνης.
 - Γρηγορίου Λαμπράκη, στο τμήμα της από την οδό Εγνατία μέχρι την οδό Καυτανζόγλου. 
-Αγίου Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Λάζου Εξάρχη μέχρι την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου και στο τμήμα της από την οδό Προξένων μέχρι τη Στ. Δραγούμη.
- Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.
- Ολυμπιάδος, στο τμήμα της από την οδό Ελένης Ζωγράφου μέχρι το ύψος της οδού Κασσάνδρου.

Σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.