Κλεισμένους δυο ώρες είχε τους ποδοσφαιριστές του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, όπου προπονείται ο Παναθηναϊκός.
Ο Ελληνας τεχνικός έδειχνε για πάνω από δύο ώρες,βίντεο από προηγούμενους αγώνες στους παίκτες του. Επί της ουσίας αυτό που θέλησε να τους δείξει ήταν τα λάθη τους από τα προηγούμενα παιχνίδια για να καταλάβουν τι πρέπει να διορθώσουν άμεσα. Ακούστηκαν και κάποιες ατάκες από τους ποδοσφαιριστές, όπως:

«Δεν έχουμε δώσει αυτά που μπορούμε μέχρι τώρα. Φταίμε εμείς. Μας έχει καλύψει ο προπονητής πολλές φορές. Δεν πρέπει ξανακάνουμε άλλη εμφάνιση σαν κι αυτή και τον Πανιώνιο». Οι παίκτες δεσμεύτηκαν ότι θα προσπαθήσουν όλοι να βγάλουν ένα διαφορετικό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ξεκίνησε και ο Ελληνας τεχνικός προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Όπως έγινε γνωστό και ο Σιλά δεν θα είναι στην διάθεση του Ελληνα τεχνικού, καθώς επιβεβαιώθηκε η θλάση. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός θα είναι ενισχυμένος με σημαντικούς παίκτες σε σχέση με τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Επιστέφει ο Λούκας Βιγιαφάνιες στην ενδεκάδα, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί και ο Ροντρίγκο Μολέδο. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Κουρμπέλης και η συμμετοχή του θα κριθεί το αργότερο στην προπόνηση της Πέμπτης.