Oι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν μπει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στο Καραισκάκη. Μάλιστα ο Τακης Λεμονής μίλησε στους ποδοσφαιριστές, λέγοντας τους: "Θέλω όλοι στο μυαλό σας να έχετε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Και να συνεχίσουμε από το σημείο που σταματήσαμε στο Αγρίνιο. Να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς, όπως κάναμε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό. Να συνεχίσουμε με νίκες για να φτάσουμε στην κορυφή».
Στο καθαρά αγωνιστικό, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και το μόνο ερωτηματικό αφορά τον Λεονάρντο Κούτρη. Αν δεν παίξει ο νεαρός μπακ-χαφ, τότε στη θέση του θα βρίσκεται ο Φιγκέιρα. Ο Μοχάμεντ Μπεν, ξεπέρασε τόσο την ίωση που τον ταλαιπώρησε όσο και τις ενοχλήσεις που ένιωθε και οι πιθανότητες να ξεκινήσει ακόμη και στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι με το μέρος του. Ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Εμάνουελ Εμενίκε, καθώς και ο Αφρικανός φορ ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς.

Στο μεταγραφικό η υπόθεση του Μιραλάς δυσκολεύει αφάνταστα, καθώς τα χρήματα ειναι πάρα πολλά και η προσπάθεια που γίνεται για να πέσουν οι οικονομικές απαιτήσεις, δεν έχουν αποτέλεσμα ακόμη. Ταυτόχρονα και η Γουέστ Χαμ έχει κάνει δυνατό «μπάσιμο» για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού.
Στην παρούσα φάση λοιπόν ο λονδρέζικος σύλλογος είναι πολύ πιο κοντά στην απόκτησή του. Εξάλλου είναι γνωστό ότι η Έβερτον θέλει να πουλήσει (και όχι να δανείσει) τον Μιραλάς.