[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Διορία απο την ΟΥΕΦΑ πήρε ο Παναθηναικός

Κερδισμενος στην υπόθεση Τελάντερ ο Παναθηναικός που κέρδισε χρόνο για να μπορέσει να βρει την λύση.
Εξαιτίας της απουσίας του δικηγόρου των «πρασίνων» στη Ζυρίχη η εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει ο Δανός αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα.
Ετσι, αποφεύχθηκε προσωρινά ο κίνδυνος της αφαίρεσης βαθμών που θα τον απειλούσε σε περίπτωση που εκδικαζόταν κανονικά η υπόθεση. Κατόπιν αυτού, ο Παναθηναϊκός θα έχει στη διάθεσή του λίγες μέρες ακόμα για να βρει τις περίπου 34.000 ευρώ που οφείλει στον Τελάντερ ή να φτάσει σε μια εκ νέου συμβιβαστική λύση μαζί του. Στο μεταξύ τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς οι πράσινοι" πήραν διορία και απο την UEFA.
Η αρμόδια επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έδωσε παράταση  για την εξόφληση των οφειλών τους μέχρι και την 1η Μαρτίου του 2018. Μάλιστα, θα έχουν την δυνατότητα να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους και μέσω διακανονισμών.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]