Στον ΠΑΟΚ δεν ασχολούνται μόνο με τη μεταγραφική ενίσχυση εν όψει του Ιανουαρίου. Υπάρχουν και οι εκκαθαρίσεις στην Τούμπα με τη μαύρη λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου και της διοίκησης να είναι ήδη έτοιμη.Αυτή περιλαμβάνει πέντε παίκτες που είτε θα πρέπει να βρουν άλλη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους με τη μορφή δανεισμού είτε θα αποδεσμευτούν. Ο Κάρλος Σαμπράνο είναι η περίπτωση που απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται τέλος Δεκεμβρίου και για να μείνει στη Θεσσαλονίκη οι «ασπρόμαυροι» θα χρειαστεί να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Για τον Μάριν Λέοβατς, ο Κροάτης δεν είναι στα πλάνα του Λουτσέσκου κι ας έχει συμβόλαιο έως το 2019. Το θέμα παραμένει ανοιχτό με τον ποδοσφαιριστή να είναι ενήμερος πως μπορεί να αποχωρήσει φέρνοντας μια πρόταση στην ΠΑΕ.

Ο Ντοριάν Λεβέκ προέρχεται από επέμβαση και είναι νοκ άουτ. Δεν υπολογιζόταν έτσι κι αλλιώς και πλέον στον ΠΑΟΚ περιμένουν να αποθεραπευτεί για να δουν εάν μπορούν να τον δώσουν δανεικό σε άλλη ομάδα.
Επαφές υπάρχουν και με τον Μπρκιτς που έχει συμβόλαιο σε ισχύ και στην Τούμπα αναζητούν τρόπο να γλιτώσουν τα 400.000 ευρώ που κοστίζει. Είναι πιθανό να προταθεί στον παίκτη ένας διακανονισμός ώστε να εισπράξει περίπου το 1/3 των απολαβών του. Είναι δεδομένο πως βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.
Σε ό,τι αφορά τον Εργκούς Κάτσε, εφόσον προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον ΑΠΟΕΛ, θα δοθεί δανεικός για έξι μήνες προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, κάτι που θέλουν στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον για τον Κάτσε και οι συζητήσεις θα γίνουν πιο ουσιαστικές αυτές τις ημέρες.
http://www.onsports.gr