Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με την γυναικεία ομάδου ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, αποτελεί παρελθόν από το τμήμα. Μάλιστα ο Γιώργος Προύσαλης, έφορος του τμήματος, προέβη στην εξής δήλωση: . «Επειδή συμβαίνουν πολλά τον τελευταίο καιρό στη Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΣ ΠΑΟΚ, θα ήθελα να ενημερώσω ότι εδώ και τρεις μήνες δεν συμμετέχω στη λειτουργία του τμήματος, κλείνοντας έτσι 16 χρόνια παρουσίας στα δρώμενα της ομάδας και του Γυναικείου ποδοσφαίρου γενικότερα.

Ο λαός του ΠΑΟΚ θα είναι ο κριτής της παρουσίας και του έργου μου στην ομάδα μας, την οποία υπηρέτησα ως απλός στρατιώτης. Εύχομαι όποιος ή όποιοι κληθούν να υπηρετήσουν τη Γυναικεία ομάδα, λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία της να την ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά, γιατί η θέση του ονόματος του ΠΑΟΚ είναι μόνο στην κορυφή.

Με σεβασμό στον ΠΑΟΚ και κάθε ΠΑΟΚτσή, θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΣ ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Θανάση Κατσαρή, καθώς και τον γενικό γραμματέα και άμεσο συνεργάτη μου Θανάση Καπετανάκη, αλλά και όλους όσους ζήσαμε μαζί αυτό το όνειρο.

Εμείς μαζί για μια ζωή»