ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Έστειλαν σφαίρα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη ΓραμμένοTρισέλιδη τρομοκρατική επιστολή, η οποία συνοδευόταν από σφαίρα, εστάλη στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο!


Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο εξαιρετικά σκοτεινό συμβάν έλαβε χώρα στα γραφεία της Ομοσπονδίας το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12) και η υπόθεση ερευνάται ήδη από το Τμήμα Εκβιαστών και την Αντιτρομοκρατική Μονάδα, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και έχουν κληθεί μάρτυρες προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση.

Η σφαίρα βρισκόταν τοποθετημένη σε φάκελο, ο οποίος περιείχε επίσης τρισέλιδη επιστολή με τρομοκρατικό περιεχόμενο, και το περιεχόμενο της εξετάζεται από τις Αρχές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βαρυσήμαντο αυτό περιστατικό συνέβη σε μια κρίσιμη περίοδο, όπου επιχειρείται η επάνοδος του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ομαλότητα, ωστόσο κάποια «σκοτεινά κέντρα» εξακολουθούν να επιχειρούν να επιβάλλουν καθεστώς τρομοκρατίας.

Πηγή: sdna.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]